Wie zijn wij?

Niekie van den Berg

Niekie van den Berg studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, faculteit Theater.

Zij is sinds 1995 werkzaam als theatermaker en theaterdocent. Ze heeft een ruime ervaring in het acteren en regisseren van jeugdtheater.
In 1998 richtte zij Theatergroep ‘Opslag voor Cacao’ op en werd mede artistiek leider. Sindsdien werden vele voorstellingen gemaakt en in heel Nederland gespeeld.
Kenmerkend voor de stijl van de groep is humor, de fysieke speelstijl en de directe interactie met het publiek. Naast voorstellingen ontwikkelt Opslag voor Cacao ook educatieve projecten voor diverse doelgroepen.

Niekie werkt als trainer en adviseur Kunsteducatie op basisscholen, in het speciaal onderwijs, op hogescholen en in het bedrijfsleven.
De afgelopen jaren specialiseerde zij zich in verteltrainingen, presentatietechnieken en (non-verbale) communicatie.
Zij volgde de post- HBO-opleiding  ‘Train de trainer’ bij BGL & partners, met als specialisatie agressietraining.

 

 

portret Niekie

Gerrie Kok

Gerrie Kok voltooide de Pedagogische Academie en de opleiding voor docent Dans aan de Amsterdamse Theaterschool.

Zij specialiseerde zij zich in improvisatietechnieken op het gebied van dans en theater en gebruikte deze in combinatie met beeldende kunst, audiovisuele technieken en muziek in vele voorstellingen (ondermeer in haar eigen jeugddans/theatergezelschap).

Daarnaast werkte zij achttien jaar als dans- en theaterdocent en adviseur/coach Kunsteducatie van basisschool tot hogeschool, in het speciaal onderwijs en in het cursuscircuit. Ook ontwikkelde en schreef Gerrie vele (kunst) projecten die landelijk verspreid worden voor allerlei doelgroepen.

Als rode draad loopt het trainen van groepen door haar loopbaan, waarvan de diversiteit steeds groter wordt: schoolteams, HBO-studenten, directies, gemeenteambtenaren, kunstdocenten en welzijnsmedewerkers. Intervisiebegeleiding en individuele coaching neemt in haar huidige werk een belangrijke plaats in.  

De laatste tijd spelen de effecten van een jarenlange Taoïstische training steeds duidelijker een rol in trainingen en coaching.

 

Info/update:

Info@up-trainingen.nl
tel o6 - 51681392